Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kényelmesen az Ön üzlete elé!

Keresse Ügyfélszolgálatunkat!

Kérjen ajánlatot:

+36 20 517 2863

Vásárlói Vélemények:

Néhány, Vásárlói Véleményeink Közül..
Remek Minőségű A Termék. Az Ügyfélszolgálatuk Pedig Egyszerűen A Legjobb, Nagyon Sokat Segítettek!
Mariann (Pécs)

Köszönöm a közreműködő segítségüket és a gyors reagálásukat a kérdésimre. Igazán megnyugtató érzés volt Önökkel együttműködni.

Ferenc (Kecskemét)

Legközelebb is Titeket foglak választani, ha a kávézóm felújításáról lesz szó és szívesen ajánlom ismerőseim figyelmébe a vállalkozásotokat!

Bence (Budapest)

Gyors és lényegre törő együttműködés! Köszönöm!

Katalin (Vas-megye)

Pontos, precíz kiszállítás, a legjobb érzés, hogy bármikor hívtam Önöket, mindig kaptam választ a kérdésemre.

Anikó (Budapest)

A megrendelt termékek hibátlan állapotban érkeztek, a hűtők a pultok és az elszívók beüzemelésében mindenféle segítséget megkaptam.

László (Heves-megye)

A kézműves sajtjaim csodásan mutatnak az Önöktől rendelt bemutatóhűtőben. Küldöm róla a képet!

Emese (Tolna-megye)

Hírlevél
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Automata húsklopfoló gép

Automata húsklopfoló gép
1 590 000 Ft+ÁFA 2 019 300 Ft
Lengyel gyártmányú, költséghatékony, elektromos automata húsklopfoló gép. Segítségével akár 800 hússzeletet is elkészíthetünk óránként. Megbízható, európai minőségű berendezés, mely szinte nélkülözhetetlen szállodákban, szupermarketekben, vagy vendéglátó egységekben nagyobb fogadások, lakodalmak, menüztetés lebonyolítására. Tökéletesen formázott hússzeletek, hatékonyság, gyorsaság. Alkalmas húsfélék: baromfi, sertés, marha, bárány, vad. Az automata húsklopfoló gép előnyei: Költséghatékonyság. Gyorsaság, egyszerű kezelhetőség. Akár 800 tökéletes hússzelet 1 óra alatt. Az automata húsklopfoló segítségével jelentős bérköltség takarítható meg! A klopfolt hús zamatosabb, ízletesebb lesz. Termékjellemzők: Állítható szeletvastagság 5-30 mm között. Speciális alépítményre vagy asztalra helyezhető készülék (egyedi alépítmény rendeléssel kapcsolatban keressen minket bizalommal!). A klopfolás automatikusan indul a tálca betolásával. Származási hely: Lengyelország.     - Tápfeszültség: 400V (rendelhető 230V-os változatban is). Teljesítmény: 1,5 kW. Méret: 600×450×700 mm. Súly: 120 kg. Préselőfej átmérő: 300 mm.
  • Cikkszám
    ckkl3188