Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kényelmesen az Ön üzlete elé!

Keresse Ügyfélszolgálatunkat!

Kérjen ajánlatot:

+36 20 517 2863

Vásárlói Vélemények:

Néhány, Vásárlói Véleményeink Közül..
Remek Minőségű A Termék. Az Ügyfélszolgálatuk Pedig Egyszerűen A Legjobb, Nagyon Sokat Segítettek!
Mariann (Pécs)

Köszönöm a közreműködő segítségüket és a gyors reagálásukat a kérdésimre. Igazán megnyugtató érzés volt Önökkel együttműködni.

Ferenc (Kecskemét)

Legközelebb is Titeket foglak választani, ha a kávézóm felújításáról lesz szó és szívesen ajánlom ismerőseim figyelmébe a vállalkozásotokat!

Bence (Budapest)

Gyors és lényegre törő együttműködés! Köszönöm!

Katalin (Vas-megye)

Pontos, precíz kiszállítás, a legjobb érzés, hogy bármikor hívtam Önöket, mindig kaptam választ a kérdésemre.

Anikó (Budapest)

A megrendelt termékek hibátlan állapotban érkeztek, a hűtők a pultok és az elszívók beüzemelésében mindenféle segítséget megkaptam.

László (Heves-megye)

A kézműves sajtjaim csodásan mutatnak az Önöktől rendelt bemutatóhűtőben. Küldöm róla a képet!

Emese (Tolna-megye)

Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


FM SMART Kombi sütő 6 tálcás digitális, gázos (60×40 cm vagy GN1/1)

FM SMART Kombi sütő 6 tálcás digitális, gázos (60×40 cm vagy GN1/1)
1 699 000 Ft+ÁFA 2 157 730 Ft
Spanyol prémium kategóriás minőség! Professzionális felhasználásra alkalmas, gázos, digitális vezérlésű kombi sütő-pároló. Rozsdamentes acélból. Sütés, párolás vagy kombinált mód. Oldalra nyíló ajtó biztonsági kapcsolóval, szétnyitható ajtóüveg a könnyű tisztítás érdekében. Biztonsági hőkioldóval. USB csatlakozás. A kívánt hőmérséklet 50-270 C° között szabályozható. Akár magyar nyelvű menürendszer, színes 7˝ TFT érintő képernyő. Halogén belső világítás. 0 - 100% között állítható páratartalom. 2 db váltakozó irányú ventilátor 10 fokozattal. Automatikus mosórendszer. Programozható gőzszelep, digitális vezérlés, automata előmelegítő és hűtő rendszer, 6 lépéses sütő program, élelmiszer regeneráló program, recept könyvtár, Delta-T sütési rendszer, ami alacsony hőmérséklet különbséget jelent a sütőtér és az élelmiszer belső hőmérséklete között, használatához maghőmérő szükséges. Multicook rendszer: egyszerre kerül a gépbe az összes tálca és a gép jelez, hogy mikor melyik van készen. All on time rendszer: a gép jelez, mikor melyik tálcát kell betenni ahhoz hogy az összes egyszerre legyen készen. OPCIONÁLIS: - maghőmérő: 33.800 Ft + ÁFA   - Kapacitás: 6 db 600x400 mm, vagy GN1/1 méretű tepsi Sín távolság: 80 mm Sütőtér méret: 700x500x550 mm Víz csatlakozás: 3/4 Teljesítmény: 0,4 kW Gáz teljesítmény: 14 kW Tápfeszültség: 230 V Külső méret: 880×935×870 mm Súly: 113 kg
  • Cikkszám
    ckkl3831