Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kényelmesen az Ön üzlete elé!

Keresse Ügyfélszolgálatunkat!

Kérjen ajánlatot:

+36 20 517 2863

Vásárlói Vélemények:

Néhány, Vásárlói Véleményeink Közül..
Remek Minőségű A Termék. Az Ügyfélszolgálatuk Pedig Egyszerűen A Legjobb, Nagyon Sokat Segítettek!
Mariann (Pécs)

Köszönöm a közreműködő segítségüket és a gyors reagálásukat a kérdésimre. Igazán megnyugtató érzés volt Önökkel együttműködni.

Ferenc (Kecskemét)

Legközelebb is Titeket foglak választani, ha a kávézóm felújításáról lesz szó és szívesen ajánlom ismerőseim figyelmébe a vállalkozásotokat!

Bence (Budapest)

Gyors és lényegre törő együttműködés! Köszönöm!

Katalin (Vas-megye)

Pontos, precíz kiszállítás, a legjobb érzés, hogy bármikor hívtam Önöket, mindig kaptam választ a kérdésemre.

Anikó (Budapest)

A megrendelt termékek hibátlan állapotban érkeztek, a hűtők a pultok és az elszívók beüzemelésében mindenféle segítséget megkaptam.

László (Heves-megye)

A kézműves sajtjaim csodásan mutatnak az Önöktől rendelt bemutatóhűtőben. Küldöm róla a képet!

Emese (Tolna-megye)

Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Ferrara Forni FLEX kelesztőszekrénnyel

Ferrara Forni FLEX kelesztőszekrénnyel
3 675 000 Ft+ÁFA 4 667 250 Ft
Különösen korszerű és sokoldalú, tökéletes gép pékségekbe és cukrászatokba. Strapabíró, megbízható, hosszú élettartamú. Teljes egészében rozsdamentes acél front és oldalsó burkolatok valamint sütőkamra. Teljes egészében rozsdamentes acélból készülő tűztér és hőcserélő. Az elektromos modellekben a hőt rozsdamentes acéllal burkolt ellenállások generálják. Nagy teljesítményű gőzölögtető biztosítja a megfelelő mennyiségű párát, akár folyamatos sütési ciklusokon keresztül. Rozsdamentes acél elszívó. A tálcatartó kocsi forgatása. Dupla biztonsági termosztát a sütőkamrában és a kéményben.  Duplaüveg ajtó. Felső horgos kocsiforgatás. Elektromechanikus vezérlő panel. A sütő munka asztalra helyezhető vagy rozsdamentes kelesztőre, rozsdamentes. talapzatra. Az ár tartalmazza Elektronikus működtetés Tálcatartó kocsi 10x 60x40 cm Tálcatrató kocsi betoló Ventilátor inverterrel Elektromos kelesztőszekrény Opcionális: Diesel olaj égető egység - 450 000 Ft Gázégő egység - 500 000 Ft A gép alkatrészekben érkezik, az összeszerelés feltételeivel kapcsolatban kérjük, érdeklődjön munkatársainknál. - Modell: Ferrara Flex Külső méretek: 90x132x133 cm Tálca méret: 60x40 cm Tálcák közti távolság: 146/125/109,5/97/87/79,5/73 mm Súly: elektormos:450 kg / gázüzemű: 500 kg
  • Cikkszám
    ckkl3756