Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kényelmesen az Ön üzlete elé!

Keresse Ügyfélszolgálatunkat!

Kérjen ajánlatot:

+36 20 517 2863

Vásárlói Vélemények:

Néhány, Vásárlói Véleményeink Közül..
Remek Minőségű A Termék. Az Ügyfélszolgálatuk Pedig Egyszerűen A Legjobb, Nagyon Sokat Segítettek!
Mariann (Pécs)

Köszönöm a közreműködő segítségüket és a gyors reagálásukat a kérdésimre. Igazán megnyugtató érzés volt Önökkel együttműködni.

Ferenc (Kecskemét)

Legközelebb is Titeket foglak választani, ha a kávézóm felújításáról lesz szó és szívesen ajánlom ismerőseim figyelmébe a vállalkozásotokat!

Bence (Budapest)

Gyors és lényegre törő együttműködés! Köszönöm!

Katalin (Vas-megye)

Pontos, precíz kiszállítás, a legjobb érzés, hogy bármikor hívtam Önöket, mindig kaptam választ a kérdésemre.

Anikó (Budapest)

A megrendelt termékek hibátlan állapotban érkeztek, a hűtők a pultok és az elszívók beüzemelésében mindenféle segítséget megkaptam.

László (Heves-megye)

A kézműves sajtjaim csodásan mutatnak az Önöktől rendelt bemutatóhűtőben. Küldöm róla a képet!

Emese (Tolna-megye)

Hírlevél
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Ferrara Forni NETTUNO

Ferrara Forni NETTUNO
7 825 000 Ft+ÁFA 9 937 750 Ft
A Gázüzemű NETTUNO egy kompakt, tradícionális tulajdonságokkal rendelkező kemence. A kiváló szigetelés tökéletesen eloszló hőmérsékletet és páratartalmat biztosít a kamrában úgy, mindezt környezetbarát fogyasztással együtt. Első osztályú anyagokból és technológiai újításokkal felszerelve, ez a gép a tökéletes társ a modern pékségek számára. Hosszú és megbízható szolgáltatást nyújt. Külső, belső panel rozsdamentes acélból. A kemence 4 külön kamrával van ellátva. A 4 ajtó  felfele nyíló ajtókkal. Minden kamra külön gőzölögtetővel ellátva úgy, hogy a csövek érintik a kamra alját, ezzel is segítve az ideális hőfok megtartását. Ezt a sütőt teljesen összeszerelve is megkaphatja. Elektromechanikus vezérlő panel. Az ár tartalmazza: Vezérlő panel időzítővel Manuális vetőszerkezetet Opcionális: Gáz helyett diesel olaj égető változatban is rendelhető  A gép alkatrészekben érkezik, az összeszerelés feltételeivel kapcsolatban, kérjük érdeklődjön munkatársainknál. - Modell: Ferrara Nettuno Sütőfelület: 3,9 m2 Kamrák száma: 4 Kamra méretek: 820x1200x200 mm Súly: 1850 kg  Külső mérete 1270x2200x2030 mm
  • Cikkszám
    ckkl3760