Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kényelmesen az Ön üzlete elé!

Keresse Ügyfélszolgálatunkat!

Kérjen ajánlatot:

+36 20 517 2863

Vásárlói Vélemények:

Néhány, Vásárlói Véleményeink Közül..
Remek Minőségű A Termék. Az Ügyfélszolgálatuk Pedig Egyszerűen A Legjobb, Nagyon Sokat Segítettek!
Mariann (Pécs)

Köszönöm a közreműködő segítségüket és a gyors reagálásukat a kérdésimre. Igazán megnyugtató érzés volt Önökkel együttműködni.

Ferenc (Kecskemét)

Legközelebb is Titeket foglak választani, ha a kávézóm felújításáról lesz szó és szívesen ajánlom ismerőseim figyelmébe a vállalkozásotokat!

Bence (Budapest)

Gyors és lényegre törő együttműködés! Köszönöm!

Katalin (Vas-megye)

Pontos, precíz kiszállítás, a legjobb érzés, hogy bármikor hívtam Önöket, mindig kaptam választ a kérdésemre.

Anikó (Budapest)

A megrendelt termékek hibátlan állapotban érkeztek, a hűtők a pultok és az elszívók beüzemelésében mindenféle segítséget megkaptam.

László (Heves-megye)

A kézműves sajtjaim csodásan mutatnak az Önöktől rendelt bemutatóhűtőben. Küldöm róla a képet!

Emese (Tolna-megye)

Hírlevél
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Ferrara Forni TA

Ferrara Forni TA
10 000 000 Ft+ÁFA 12 700 000 Ft
A TA gőzcsöves etázs kemence a sütő-és pékiparban eltöltött sokéves tapasztalat eredményeként jött létre. Egy hagyományos gép, melynek kivitelezésében innováció és tapasztalat egyesül. Gáz - vagy olajégővel való működés Különálló, légmentesen záró kamrák. Dupla gőzrendszer, kamránként külön gőzgenerátorral. Vastag, erős acélból készült égőkamra. Rozsdamentes inox homlokzat, lealapozott, galvanizált oldalburkolatok. Összeszerelése, beüzemelése egyszerű. Vastag, acélháló megerősítésű hőálló sütőlapok. Edzett üveggel ellátott, felülről lefelé nyíló ajtók, melyek könnyen leszerelhetőek. A tisztítás egyszerű. Az elszívó alatti részről, előlről működtethető gőzelszívó. Gyári elektromos gőzelszívó. Karbantartása egyszerű, mivel az alkatrészek előlről vagy felülről elérhetőek. A gép alkatrészekben érkezik, az összeszerelés feltételeivel kapcsolatban kérjük keresse munkatársainkat. A Ferrara TA modell különböző egyedi variációkban elérhető, a pontos információkért tekintse meg katalógusunkat. KATALÓGUS - Modell: TA 12-4/5 Sütőfelület: 10 m2 Kamrák: 4 db Ajtók: 8 db Méretek: 196x315x230 cm Hőenergia: 70000 Kcal/h Súly: 3000 kg
  • Cikkszám
    ckkl3761