Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kényelmesen az Ön üzlete elé!

Keresse Ügyfélszolgálatunkat!

Kérjen ajánlatot:

+36 20 517 2863

Vásárlói Vélemények:

Néhány, Vásárlói Véleményeink Közül..
Remek Minőségű A Termék. Az Ügyfélszolgálatuk Pedig Egyszerűen A Legjobb, Nagyon Sokat Segítettek!
Mariann (Pécs)

Köszönöm a közreműködő segítségüket és a gyors reagálásukat a kérdésimre. Igazán megnyugtató érzés volt Önökkel együttműködni.

Ferenc (Kecskemét)

Legközelebb is Titeket foglak választani, ha a kávézóm felújításáról lesz szó és szívesen ajánlom ismerőseim figyelmébe a vállalkozásotokat!

Bence (Budapest)

Gyors és lényegre törő együttműködés! Köszönöm!

Katalin (Vas-megye)

Pontos, precíz kiszállítás, a legjobb érzés, hogy bármikor hívtam Önöket, mindig kaptam választ a kérdésemre.

Anikó (Budapest)

A megrendelt termékek hibátlan állapotban érkeztek, a hűtők a pultok és az elszívók beüzemelésében mindenféle segítséget megkaptam.

László (Heves-megye)

A kézműves sajtjaim csodásan mutatnak az Önöktől rendelt bemutatóhűtőben. Küldöm róla a képet!

Emese (Tolna-megye)

Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Gázüzemű főzőüst 150 literes

Gázüzemű főzőüst 150 literes
1 004 001 Ft+ÁFA 1 275 081 Ft
Termékleírás Gázüzemű főzőüst rozsdamentes borítással, kerek üst csészével és indirekt fűtéssel. Ideális nagykonyhákba, éttermekbe, kórházakba. Levesek, szószok, húsok, tészták az odaégés veszélye nélkül készíthetőek el benne. A főzőüstök rozsdamentes kettős biztonsági rendszerű csészével rendelkeznek (INDIRECT), valamint önhordó szerkezetük van. A csésze a préselt fedlapból, a préselt fenékből, valamint a külső és a belső palástból áll. A kettős biztonsági rendszerű csészében keletkező gőz által melegszik a főzőedény tartalma.  A fedlapon található biztonsági szerelvény, a vízbeeresztő csap és a préselt fedő, amely egy fedélcsuklóhoz van rögzítve. Az önhordó szerkezet négy darab állítható magasságú lábbal van ellátva. A főzőedény tartalmának kieresztésére a 2”-os leeresztő csap szolgál. Jellemzők: masszív és erős szerkezet lekerekített élek, nincs éles sarok és kiálló rész a forráspont elérése rövid idő alatt alacsony üzemeltetési költségek biztonságos és zajtalan működés egyszerű működtetés és karbantartás - Térfogat: 150 liter Méret: 900x900x900 mm Teljesítmény: 18 kW/230 V Kieresztő csap mérete: 2˝ Automatikus utántöltés
  • Cikkszám
    ckkl3238