Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Tanúsítvány

Szavazás
Termék részletek
Vákuumcsomagoló külső tasakos 300 mm SMART-ASPER
A vákuumcsomagolást mint tartósítási és frissen tartási eljárást egyre nagyobb számban használják a vállalkozások és a háztartások. Általánosságban elmondható, hogy a vákuum csomagolt friss élelmiszerek, mint a húsok, zöldségek, felvágottak, sajtok, stb. ötször tovább frissentarthatóak. Fagyasztva a 3-6 hónap helyett 1,5 évtől akár 3 évig is tárolhatjuk vákuumcsomagolt ételeinket. Az úgynevezett külső tasakos készülékek azért kapták ezt az elnevezést, mert a készülékbe csak a vákuumtasak szájnyílását kell befogatni, míg a teljes vákuumzacskó a készüléken kívül helyezkedik el. A készülék így magából a tasakból szívja ki a levegőt. A gép használatához speciális vákuumtasakra van szükség.
A vákuumcsomagolás előnyei:
Az összes élelmiszer esetében előnyös ez a csomagolási eljárás, hiszen a természetes elpárolgás okozta nedvesség veszteséget gátolja, így megóvja az ételt a kiszáradástól és segíti megőrizni az élelmiszer egyik alapvetően fontos jellemzőjét: a frissességét.
A vákuumcsomagolt ételek lefagyasztásakor (-18/-12°C körül) nem lép fel a víz megfagyása közben jelentkező kristályosodási folyamat, mert a levegő a zacskóból eltávolításra került, így az ételeken nem képződnek jégkristályok.
A vákuumcsomagolt és lefagyasztott élelmiszer tartósabb lesz, és hosszabb ideig képes megőrizni eredeti színét, illatát és tápértékét.
A vákuumcsomagolt étel szavatossági ideje nagymértékben megnövekszik, és néhány hét, sőt hónap is lehet, szemben a csomagolatlan ételek néhány napos eltarthatóságával.
Megbízhatóbb higiéniai körülmények biztosítása
A vákuumcsomagolás előnyei:
Az összes élelmiszer esetében előnyös ez a csomagolási eljárás, hiszen a természetes elpárolgás okozta nedvesség veszteséget gátolja, így megóvja az ételt a kiszáradástól és segíti megőrizni az élelmiszer egyik alapvetően fontos jellemzőjét: a frissességét.
A vákuumcsomagolt ételek lefagyasztásakor (-18/-12°C körül) nem lép fel a víz megfagyása közben jelentkező kristályosodási folyamat, mert a levegő a zacskóból eltávolításra került, így az ételeken nem képződnek jégkristályok.
A vákuumcsomagolt és lefagyasztott élelmiszer tartósabb lesz, és hosszabb ideig képes megőrizni eredeti színét, illatát és tápértékét.
A vákuumcsomagolt étel szavatossági ideje nagymértékben megnövekszik, és néhány hét, sőt hónap is lehet, szemben a csomagolatlan ételek néhány napos eltarthatóságával.
Megbízhatóbb higiéniai körülmények biztosítása
Használd bátran a kosár funkciót ajánlatkérésre, melyre munkanapokon 15:00-előtt bérkezett kérdésekre még aznap válaszolunk telefonon vagy emailben! Kollégánkkal történt egyeztetés után is eldöntheted szeretnéd -e a terméket megrendelni!
Hívásod várjuk:+36 20 517 2863 +36 20 290 7690
Hétfőtől -Péntekig:08:00-16:00
Írj email-t 0-24!>>>info@fred.hu
Vagy: Próbáld ki online ügyfélszolgálatunk ahol kollégáink élőben válaszolnak neked reggel 08:00-22:00 ig!
-
ABS kialakítás
Mérete: 380x180x80 mm
Hegesztő él hossza: 300 mm
Vákuumszivattyú: Q = 10/12 LTmin
Tápfeszültség: 230 V / 50-60 Hz
-
1 015 622 Ft+ÁFA 1 289 840 Ft
-
Cikkszám ckkl3387