Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kényelmesen az Ön üzlete elé!

Keresse Ügyfélszolgálatunkat!

Kérjen ajánlatot:

+36 20 517 2863

Vásárlói Vélemények:

Néhány, Vásárlói Véleményeink Közül..
Remek Minőségű A Termék. Az Ügyfélszolgálatuk Pedig Egyszerűen A Legjobb, Nagyon Sokat Segítettek!
Mariann (Pécs)

Köszönöm a közreműködő segítségüket és a gyors reagálásukat a kérdésimre. Igazán megnyugtató érzés volt Önökkel együttműködni.

Ferenc (Kecskemét)

Legközelebb is Titeket foglak választani, ha a kávézóm felújításáról lesz szó és szívesen ajánlom ismerőseim figyelmébe a vállalkozásotokat!

Bence (Budapest)

Gyors és lényegre törő együttműködés! Köszönöm!

Katalin (Vas-megye)

Pontos, precíz kiszállítás, a legjobb érzés, hogy bármikor hívtam Önöket, mindig kaptam választ a kérdésemre.

Anikó (Budapest)

A megrendelt termékek hibátlan állapotban érkeztek, a hűtők a pultok és az elszívók beüzemelésében mindenféle segítséget megkaptam.

László (Heves-megye)

A kézműves sajtjaim csodásan mutatnak az Önöktől rendelt bemutatóhűtőben. Küldöm róla a képet!

Emese (Tolna-megye)

Hírlevél
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Mecnosud automata spirálkaros dagasztógép 200 liter

Mecnosud automata spirálkaros dagasztógép 200 liter
2 123 520 Ft+ÁFA 2 696 870 Ft
PRÉMIUM KATEGÓRIÁS TERMÉK, OLASZ GYÁRTMÁNY A csúcsminőségű MECNOSUD automata spirálkaros dagasztógép tökéletes választás pékségeknek és cukrászatoknak. Az SP széria termékei elérhetőek  60-tól egészen 250 kg-os dagasztó kapacitással, az SP130 dagasztógép 130 kg tésztát tud feldolgozni. Az erős rozsdamentes acél kivitelezés, valamint a kiváló minőségű mechanikai alkatrészek együttesen garantálják a készülék hosszú élettartamát. Az edény, spirál és a dagasztókar erős, rozsdamentes acélból készült. Inox acél védőrács. Kétféle, automatikusan szabályozható keverési sebesség. Két különálló, független motor a keverőtálnak és a karnak. Két elektronikus timer a keverési sebesség automatikus szabályozásához. Keverőtál forgási iránya változtatható. Szíjas meghajtás a csendes, halk működés érdekében. Szabályozható elülső támasztó lábak inox acélból. Kényelmes mozgatást biztosító hátsó kerekek. Uniós előírásoknak megfelelő biztonsági berendezések. - Tésztasúly: 130 kg Liszt kapacitás: 86 kg Keverőtál mérete: 200 l Motorteljesítmény: sebesség: 3 kW sebesség: 5,2 kW Keverőtál motorteljesítmény: 0,75 kW Súly: 580 kg Tápfeszültség: 400V / 50Hz / 3
  • Cikkszám
    ckkl3792