Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kényelmesen az Ön üzlete elé!

Keresse Ügyfélszolgálatunkat!

Kérjen ajánlatot:

+36 20 517 2863

Vásárlói Vélemények:

Néhány, Vásárlói Véleményeink Közül..
Remek Minőségű A Termék. Az Ügyfélszolgálatuk Pedig Egyszerűen A Legjobb, Nagyon Sokat Segítettek!
Mariann (Pécs)

Köszönöm a közreműködő segítségüket és a gyors reagálásukat a kérdésimre. Igazán megnyugtató érzés volt Önökkel együttműködni.

Ferenc (Kecskemét)

Legközelebb is Titeket foglak választani, ha a kávézóm felújításáról lesz szó és szívesen ajánlom ismerőseim figyelmébe a vállalkozásotokat!

Bence (Budapest)

Gyors és lényegre törő együttműködés! Köszönöm!

Katalin (Vas-megye)

Pontos, precíz kiszállítás, a legjobb érzés, hogy bármikor hívtam Önöket, mindig kaptam választ a kérdésemre.

Anikó (Budapest)

A megrendelt termékek hibátlan állapotban érkeztek, a hűtők a pultok és az elszívók beüzemelésében mindenféle segítséget megkaptam.

László (Heves-megye)

A kézműves sajtjaim csodásan mutatnak az Önöktől rendelt bemutatóhűtőben. Küldöm róla a képet!

Emese (Tolna-megye)

Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Kombisütő Rational 10 tálcás gázüzemű (GN1/1) ICP101G

Kombisütő Rational 10 tálcás gázüzemű (GN1/1) ICP101G
4 798 800 Ft+ÁFA 6 094 476 Ft
SelfCooking Center 101E Önműködő sütő üzemmódok 7 darab: hús, baromfi, hal, köretek, zöldségek tojásos ételek, sütemények és minden behelyezett étel optimalizált véglegetíése. USB csatlakozás. Nagy teljesítményű frissgőz-generátor automatikus vizkőtelenítéssel. Lehűtő funkció a sütőtér gyors ventilációs hűtéséhez. 1200 egyedileg állítható főzőprogram, programinként 12 lépéssel. Érintőképernyős kijelzőIntelligens 6 pontos szenzor: Még ha a hőmérő nincs is jól behelyezve, a gép még úgy is megtalálja a leghidegebb pontot. Dinamikus légkeringetés: A kabin kialakitásának köszönhetően és a különösen erős lapátnak, mindig egyenletesen öszlik el a hő. ClimaPlus kontroll: A szenzorok mérik a páratartalmat a kabinban és pontosan ételektől függően egy bizonyos százalékon tartják.   LED világítás és tálcajelző: A Rational új innovatív LED világítása biztosítja az optimális megvilágítást az egész sütőtérben és minden egyes sütőtálca között is. Viloggó fény felzi ha egy tálca kész és újratölthető. Triplán festett ajtó: Egyedülálló 3 réteggel bevont ajtó a maximális hőmegtartás érdekében amivel 10% energiát is sórolhat. Centrifugális zsírfogó rendszer: A kabin mindig tiszta marad, nem kell takarítani. Kabin szigetelés: Sokkal hosszabb életű mint az előző model és könyen cserélhető szerszámok nélkül. - Méret: 847x771x1042 mm Súly: 132,5 kg Feszültség: ~ 3N x 400 V, 50 Hz Felvett áram: 3x32 A Teljesítmény: 18.6 kW Kapacitás: 10xGN 1/1 Hőtartomány: 30-tól 300-ig 80-150 fogás/nap
  • Cikkszám
    ckkl3817