Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kényelmesen az Ön üzlete elé!

Keresse Ügyfélszolgálatunkat!

Kérjen ajánlatot:

+36 20 517 2863

Vásárlói Vélemények:

Néhány, Vásárlói Véleményeink Közül..
Remek Minőségű A Termék. Az Ügyfélszolgálatuk Pedig Egyszerűen A Legjobb, Nagyon Sokat Segítettek!
Mariann (Pécs)

Köszönöm a közreműködő segítségüket és a gyors reagálásukat a kérdésimre. Igazán megnyugtató érzés volt Önökkel együttműködni.

Ferenc (Kecskemét)

Legközelebb is Titeket foglak választani, ha a kávézóm felújításáról lesz szó és szívesen ajánlom ismerőseim figyelmébe a vállalkozásotokat!

Bence (Budapest)

Gyors és lényegre törő együttműködés! Köszönöm!

Katalin (Vas-megye)

Pontos, precíz kiszállítás, a legjobb érzés, hogy bármikor hívtam Önöket, mindig kaptam választ a kérdésemre.

Anikó (Budapest)

A megrendelt termékek hibátlan állapotban érkeztek, a hűtők a pultok és az elszívók beüzemelésében mindenféle segítséget megkaptam.

László (Heves-megye)

A kézműves sajtjaim csodásan mutatnak az Önöktől rendelt bemutatóhűtőben. Küldöm róla a képet!

Emese (Tolna-megye)

Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


S350 feketeedény mosogató

S350 feketeedény mosogató
3 662 400 Ft+ÁFA 4 651 248 Ft
Sistema Project S350 feketeedény mosogatógép. Kifejezetten nagyüzemi étkezdék számára kifejlesztve. A beépített speciális öblítési technológia csökkenti a felhasznált vízmennyiséget. Új generációs intelligens elektronikus vezérlés, nagyméretű digitális kijelző. Beépített mosó- és öblítőszer adagolóval. Intenzív, erőteljes mosási ciklus a legmakacsabb szennyeződések eltüntetésére. Dupla fal, csendes működés. Speciális rezgéscsillapító rendszer. Elektronikus öndiagnosztia. Alapfelszereltség az öntisztítási ciklus. Rozsdamentes acélból. Kamramagasság: 850 mm. Állítható mosásig ciklus 2-12 perc között. Kosárméret: 1320×700 mm. A mosogatógép problémamentes működése érdekében ajánlott vízlágyító berendezések (max. 6°dH keménységű víz) és ipari mosogatógépekhez kifejlesztett folyékony vegyszerek használata. - Méret: 1470×850×1900 mm Súly: 350 kg Kosárméret: 1320×700 mm. Kamra magassága: 850 mm. Tápfeszültség: 400 V Teljesítmény: 15,5 kW
  • Cikkszám
    ckkl3625