Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kényelmesen az Ön üzlete elé!

Keresse Ügyfélszolgálatunkat!

Kérjen ajánlatot:

+36 20 517 2863

Vásárlói Vélemények:

Néhány, Vásárlói Véleményeink Közül..
Remek Minőségű A Termék. Az Ügyfélszolgálatuk Pedig Egyszerűen A Legjobb, Nagyon Sokat Segítettek!
Mariann (Pécs)

Köszönöm a közreműködő segítségüket és a gyors reagálásukat a kérdésimre. Igazán megnyugtató érzés volt Önökkel együttműködni.

Ferenc (Kecskemét)

Legközelebb is Titeket foglak választani, ha a kávézóm felújításáról lesz szó és szívesen ajánlom ismerőseim figyelmébe a vállalkozásotokat!

Bence (Budapest)

Gyors és lényegre törő együttműködés! Köszönöm!

Katalin (Vas-megye)

Pontos, precíz kiszállítás, a legjobb érzés, hogy bármikor hívtam Önöket, mindig kaptam választ a kérdésemre.

Anikó (Budapest)

A megrendelt termékek hibátlan állapotban érkeztek, a hűtők a pultok és az elszívók beüzemelésében mindenféle segítséget megkaptam.

László (Heves-megye)

A kézműves sajtjaim csodásan mutatnak az Önöktől rendelt bemutatóhűtőben. Küldöm róla a képet!

Emese (Tolna-megye)

Hírlevél
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Szalagos pizzakemence - statikus Ferrara-Forni

Szalagos pizzakemence - statikus Ferrara-Forni
2 200 000 Ft+ÁFA 2 794 000 Ft
Szalagos pizzakemence - ventilációs Modell: FFTS   Könnyen használható, a tökéletes sütési minőség nagyon alacsony fogyasztással párosítva lehetővé teszi, hogy nem szakképzett személyzet is használhassa. A legkompaktabb kemence a piacon, és könnyen beépíthető bármely automatikus gyártósorba. Az alagútkemence kiváló mindenféle termék például pizza, focaccia, arab kenyér, tortilla, piadina, bruschetta, crostini, csirke szárny és bármilyen hús elkészítéséhez. Kétféle változatban lehet vásárolni:  manuális változat, tized pontos hőmérésklet beállítással digitális érintő kijelzős A modern, csúcstechnológiájú interface színek és ikonok intelligens alkalmazásával lehetővé teszi, hogy a gépkezelő könnyedén, automatikusan beállítsa, és irányítsa a sütési folyamatokat, mégis szükség esetén manuálisan szabályozza az összes sütési funkciót. Digitális érintőkijelzős változat felára + 200.000 Ft + Áfa Letölthető dokumentumok: Használati utasítás - Külső méret: 140x200x55 cm Szalag méret: 68x110x10 cm Súly: 220 kg Max hőmérséklet: 320 °C Teljesítmény: 19 kW
  • Cikkszám
    ckkl2786