Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kényelmesen az Ön üzlete elé!

Keresse Ügyfélszolgálatunkat!

Kérjen ajánlatot:

+36 20 517 2863

Vásárlói Vélemények:

Néhány, Vásárlói Véleményeink Közül..
Remek Minőségű A Termék. Az Ügyfélszolgálatuk Pedig Egyszerűen A Legjobb, Nagyon Sokat Segítettek!
Mariann (Pécs)

Köszönöm a közreműködő segítségüket és a gyors reagálásukat a kérdésimre. Igazán megnyugtató érzés volt Önökkel együttműködni.

Ferenc (Kecskemét)

Legközelebb is Titeket foglak választani, ha a kávézóm felújításáról lesz szó és szívesen ajánlom ismerőseim figyelmébe a vállalkozásotokat!

Bence (Budapest)

Gyors és lényegre törő együttműködés! Köszönöm!

Katalin (Vas-megye)

Pontos, precíz kiszállítás, a legjobb érzés, hogy bármikor hívtam Önöket, mindig kaptam választ a kérdésemre.

Anikó (Budapest)

A megrendelt termékek hibátlan állapotban érkeztek, a hűtők a pultok és az elszívók beüzemelésében mindenféle segítséget megkaptam.

László (Heves-megye)

A kézműves sajtjaim csodásan mutatnak az Önöktől rendelt bemutatóhűtőben. Küldöm róla a képet!

Emese (Tolna-megye)

Hírlevél
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Vákuumcsomagoló gép ESSENTIAL 300 mm

Vákuumcsomagoló gép ESSENTIAL 300 mm
359 500 Ft+ÁFA 456 565 Ft
A vákuumcsomagolást mint tartósítási és frissen tartási eljárást egyre nagyobb számban használják a vállalkozások és a háztartások. Általánosságban elmondható, hogy a vákuum csomagolt friss élelmiszerek, mint a húsok, zöldségek, felvágottak, sajtok, stb. ötször tovább frissentarthatóak. Fagyasztva a 3-6 hónap helyett 1,5 évtől akár 3 évig is tárolhatjuk vákuumcsomagolt ételeinket. Az úgynevezett belső kamrás készülékek esetében a vákuumozás és a hegesztés is a készülék belsejében történik. Ez a módszerrel tökéletes vákuumozás jön létre. A belső kamrás vákuumgépekkel akár folyadék is csomagolható. A gép használatához speciális vákuumtasakra van szükség. A vákuumcsomagolás előnyei: Az összes élelmiszer esetében előnyös ez a csomagolási eljárás, hiszen a természetes elpárolgás okozta nedvesség veszteséget gátolja, így megóvja az ételt a kiszáradástól és segíti megőrizni az élelmiszer egyik alapvetően fontos jellemzőjét: a frissességét. A vákuumcsomagolt ételek lefagyasztásakor (-18/-12°C körül) nem lép fel a víz megfagyása közben jelentkező kristályosodási folyamat, mert a levegő a zacskóból eltávolításra került, így az ételeken nem képződnek jégkristályok. A vákuumcsomagolt és lefagyasztott élelmiszer tartósabb lesz, és hosszabb ideig képes megőrizni eredeti színét, illatát és tápértékét. A vákuumcsomagolt étel szavatossági ideje nagymértékben megnövekszik, és néhány hét, sőt hónap is lehet, szemben a csomagolatlan ételek néhány napos eltarthatóságával. Megbízhatóbb higiéniai körülmények biztosítása. Jellemzők: Olasz gyártótól, európai minőség! Belső kamrás csomagoláshoz alkalmas. Rozsdamentes külső burkolat. Műanyag fedél. Digitális vezérlés. Fóliahegesztés. Hegesztőél hossza: 300 mm. Automatizált csomagolási folyamat. - Olasz felső kategóriás termék Külső mérete: 370x530x250 mm Kamra mérete: 310x350x120 mm Hegesztő él hossza: 300 mm Vákuumszivattyú: Q= 8/9.6 m3 h-OIL Tápfeszültség: 230 V / 50-60 Hz
  • Cikkszám
    ckkl3388