Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Tanúsítvány

Szavazás
Termék részletek
Vákuumcsomagoló gép SYSTEM 300 mm
A vákuumcsomagolást mint tartósítási és frissen tartási eljárást egyre nagyobb számban használják a vállalkozások és a háztartások. Általánosságban elmondható, hogy a vákuum csomagolt friss élelmiszerek, mint a húsok, zöldségek, felvágottak, sajtok, stb. ötször tovább frissentarthatóak. Fagyasztva a 3-6 hónap helyett 1,5 évtől akár 3 évig is tárolhatjuk vákuumcsomagolt ételeinket. Az úgynevezett külső tasakos készülékek azért kapták ezt az elnevezést, mert a készülékbe csak a vákuumtasak szájnyílását kell befogatni, míg a teljes vákuumzacskó a készüléken kívül helyezkedik el. A készülék így magából a tasakból szívja ki a levegőt. A gép használatához speciális vákuumtasakra van szükség.
A vákuumcsomagolás előnyei:
Az összes élelmiszer esetében előnyös ez a csomagolási eljárás, hiszen a természetes elpárolgás okozta nedvesség veszteséget gátolja, így megóvja az ételt a kiszáradástól és segíti megőrizni az élelmiszer egyik alapvetően fontos jellemzőjét: a frissességét.
A vákuumcsomagolt ételek lefagyasztásakor (-18/-12°C körül) nem lép fel a víz megfagyása közben jelentkező kristályosodási folyamat, mert a levegő a zacskóból eltávolításra került, így az ételeken nem képződnek jégkristályok.
A vákuumcsomagolt és lefagyasztott élelmiszer tartósabb lesz, és hosszabb ideig képes megőrizni eredeti színét, illatát és tápértékét.
A vákuumcsomagolt étel szavatossági ideje nagymértékben megnövekszik, és néhány hét, sőt hónap is lehet, szemben a csomagolatlan ételek néhány napos eltarthatóságával.
Megbízhatóbb higiéniai körülmények biztosítása.
Jellemzők:
Olasz gyártótól, európai minőség!
Belső kamrás csomagoláshoz alkalmas.
Rozsdamentes külső burkolat.
Domborított műanyag fedél.
Digitális vezérlés.
Fóliahegesztés.
Hegesztőél hossza: 300 mm.
Automatizált csomagolási folyamat.
A vákuumcsomagolás előnyei:
Az összes élelmiszer esetében előnyös ez a csomagolási eljárás, hiszen a természetes elpárolgás okozta nedvesség veszteséget gátolja, így megóvja az ételt a kiszáradástól és segíti megőrizni az élelmiszer egyik alapvetően fontos jellemzőjét: a frissességét.
A vákuumcsomagolt ételek lefagyasztásakor (-18/-12°C körül) nem lép fel a víz megfagyása közben jelentkező kristályosodási folyamat, mert a levegő a zacskóból eltávolításra került, így az ételeken nem képződnek jégkristályok.
A vákuumcsomagolt és lefagyasztott élelmiszer tartósabb lesz, és hosszabb ideig képes megőrizni eredeti színét, illatát és tápértékét.
A vákuumcsomagolt étel szavatossági ideje nagymértékben megnövekszik, és néhány hét, sőt hónap is lehet, szemben a csomagolatlan ételek néhány napos eltarthatóságával.
Megbízhatóbb higiéniai körülmények biztosítása.
Jellemzők:
Olasz gyártótól, európai minőség!
Belső kamrás csomagoláshoz alkalmas.
Rozsdamentes külső burkolat.
Domborított műanyag fedél.
Digitális vezérlés.
Fóliahegesztés.
Hegesztőél hossza: 300 mm.
Automatizált csomagolási folyamat.
Hívásod várjuk:+36 20 517 2863 +36 20 290 7690
Hétfőtől -Péntekig:08:00-16:00
Írj email-t 0-24!>>>info@fred.hu
Vagy: Próbáld ki online ügyfélszolgálatunk ahol kollégáink élőben válaszolnak neked reggel 08:00-22:00 ig!
-
Modell: SYSTEM30
Külső méretek(mm): 410x460x420
Belső méretek(mm): 310x350x190
Tömítőrúd(mm): 300
Vákum: Q=8 M3h-OIL
Feszültség: 230V/50-60Hz
-
Cikkszám ckkl3390