Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kényelmesen az Ön üzlete elé!

Keresse Ügyfélszolgálatunkat!

Kérjen ajánlatot:

+36 20 517 2863

Hírlevél
Termékajánló
Fizetési megoldás
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Szavazás
Termék részletek


Vákuumcsomagoló gép SYSTEM 300 mm

Vákuumcsomagoló gép SYSTEM 300 mm
684 800 Ft+ÁFA 869 696 Ft
A vákuumcsomagolást mint tartósítási és frissen tartási eljárást egyre nagyobb számban használják a vállalkozások és a háztartások. Általánosságban elmondható, hogy a vákuum csomagolt friss élelmiszerek, mint a húsok, zöldségek, felvágottak, sajtok, stb. ötször tovább frissentarthatóak. Fagyasztva a 3-6 hónap helyett 1,5 évtől akár 3 évig is tárolhatjuk vákuumcsomagolt ételeinket. Az úgynevezett külső tasakos készülékek azért kapták ezt az elnevezést, mert a készülékbe csak a vákuumtasak szájnyílását kell befogatni, míg a teljes vákuumzacskó a készüléken kívül helyezkedik el. A készülék így magából a tasakból szívja ki a levegőt. A gép használatához speciális vákuumtasakra van szükség.
A vákuumcsomagolás előnyei:
Az összes élelmiszer esetében előnyös ez a csomagolási eljárás, hiszen a természetes elpárolgás okozta nedvesség veszteséget gátolja, így megóvja az ételt a kiszáradástól és segíti megőrizni az élelmiszer egyik alapvetően fontos jellemzőjét: a frissességét.
A vákuumcsomagolt ételek lefagyasztásakor (-18/-12°C körül) nem lép fel a víz megfagyása közben jelentkező kristályosodási folyamat, mert a levegő a zacskóból eltávolításra került, így az ételeken nem képződnek jégkristályok.
A vákuumcsomagolt és lefagyasztott élelmiszer tartósabb lesz, és hosszabb ideig képes megőrizni eredeti színét, illatát és tápértékét.
A vákuumcsomagolt étel szavatossági ideje nagymértékben megnövekszik, és néhány hét, sőt hónap is lehet, szemben a csomagolatlan ételek néhány napos eltarthatóságával.
Megbízhatóbb higiéniai körülmények biztosítása.
Jellemzők:
Olasz gyártótól, európai minőség!
Belső kamrás csomagoláshoz alkalmas.
Rozsdamentes külső burkolat.
Domborított műanyag fedél.
Digitális vezérlés.
Fóliahegesztés.
Hegesztőél hossza: 300 mm.
Automatizált csomagolási folyamat.


Kérdése van? Hívja Ügyfélszolgálatunk, keressen minket elérhetőségeinken: + 36 20 517 2863
Töltse ki ajánlatkérő űrlapunk, visszahívjuk!

 • Modell: SYSTEM30
  Külső méretek(mm): 410x460x420
  Belső méretek(mm): 310x350x190
  Tömítőrúd(mm): 300
  Vákum: Q=8 M3h-OIL
  Feszültség: 230V/50-60Hz
 • Cikkszám
  ckkl3390